Обратно към пълната версия на статията »

(ФОТОФАКТ) Пловдивчани намериха цаката на коронавируса

(ФОТОФАКТ) Пловдивчани намериха цаката на коронавируса
A A+ A++ A

В разгара на заливащите ни новини за настъпващия из Европа коронавирус хората почват да се притесняват все повече. Българите обаче сме гъвкави и умеем да се шегуваме дори в такива ситуации. Нагледен пример за това дойде снощи от Пловдив, видя зорко око на Novinite.bg.

Трима зевцеци опънаха огромен транспарант, който гласеше "Да го духа коронавирусът", а в ръцете си държаха бутилки с алкохол. Младежите засилиха ефекта от смешната случка чрез противогази на главите си и найлонови дъждобрани.

Интересната ситуация се разигра насред един от най-големите булеварди под тепетата - "6-ти септември". Преминаващите автомобили се спираха с почуда, за да видят за какво иде реч, а доста хора снимаха.

После триото шегаджии продължи купона с "дезинфекцията" в близък нощен локал, така че да са сигурни, че коронавирусът няма да ги застигне...

Припомняме, че наскоро известният проф. Кантарджиев съвсем не на шега обяви, че спиртът моментално убива коронавируса, което предизвика цунами от иронични колажи в нета.