Обратно към пълната версия на статията »

Играй и спечели с Novinite.bg и „Невидимия“

Играй и спечели с Novinite.bg и „Невидимия“
A A+ A++ A

Този февруари, един от най-иконичните герои от пантеона с легендарни филмови чудовища на Юнивърсал, се завръща на голям екран в напрегнатия хорър-трилър Невидимия. Вдъхновен от класическия фантастичен роман на Хърбърт Дж. Уелс, филмът разказва модерна приказка за вманиачаването на един гений, за изкривената представа за любов и притежание, и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.

Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на Невидимия“ е един от създателите на поредицата Убийствен пъзел Лий Уанел, а продуценти са майсторът на съвременния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне (Upgrade, The Sapphires). В ролите освен Елизабет Мос влизат Хариет Дайър, Олдис Ходж, Сторм Рийд и ОливърДжаксън-Коен.

За да отбележим премиерата на филма Невидимия“, която ще бъде на 28 февруари 2020 г. , даваме възможност на двама от вас да спечелят двоен билет за филма.

За да се включите в играта, напишете в коментар под статията:

1. От романа на кой автор е вдъхновен филма?

2. Отбележете (тагнете) ваш приятел, с когото бихте гледали филма.

Забележителната способност на Елизабет Мос да бъде напълно естествена пред камерата и не просто да играе, а наистина да изживява емоциите на своите героини, печели вниманието на режисьора и сценарист на филма Лий Уанел (Убийствен пъзел, Upgrade, Коварен капан 3). За образа на Сесилия е необходим актьор, който може да изиграе човек, губещ разсъдъка си, по много истински и автентичен начин. И за Уанел този актьор без колебание е Елизабет Мос, която успява да придаде необходимата правдоподобност на героинята си. По думите на режисьора именно невероятната ѝ игра прави невидимото толкова ужасяващо“. А ужасът от това, което не можем да видим, но знаем, че е там, ще ни застигне на 28 февруари

Имате време от днес до 3 март включително победителят ще бъдат обявени на 4 февруари в Novinite.bg и в официалната ни Фейсбук страница.

Желаем Ви успех!

*Играта се организира от сайта Novinite.bg , който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините"

ЕАД, както и с официалните правила на играта.

Станете част от Novinite.bg във Facebook!