Обратно към пълната версия на статията »

Сексапилната Моника напът да сложи Натали Трифонова в малкия си джоб

Сексапилната Моника напът да сложи Натали Трифонова в малкия си джоб
A A+ A++ A

Секси гимнастичка е на път да детронира по сексапил Натали Трифонова в родния ефир. Моника Симеонова не е синоптичка, но е водеща и спортен репортер в бързо развиващата се телевизия "България Он Еър".

Моника 12 години е тренирала художествена гимнастика и е била част от националния отбор на България за девойки. Най-голямото й отличие е бронзов медал от световно първенство по естетическа групова гимнастика през 2012 година, което се провежда във Варна. Започва да тренира художествена гимнастика още на 5 години и любовта й към този спорт не е секнала и до днес. Привързаността й към спорта тя наследила от баща си, който е бивш национал по класическа борба. На едно от състезанията спечелил златен медал и качил малката Моника с него на стълбичката.С поредната купа като гимнастичка.

Моника е категорична, че красотата в журналистиката със сигурност помага, тъй като визията е първото нещо, което хората забелязват в човек, а след това е всичко останало. За себе си споделя, че е труден характер и на треньорите й не било никак леко с нея. През 2014 г. Моника се контузила и се наложило да се раздели с мечтата си за продължителна кариера и олимпийско злато в художествената гимнастика. Освен спорта Моника обожава пътешествията и животните. А с приятеля й хапват здравословни храни - основно салати, паста и месо, които самата блондинка приготвя, пише "България днес"