Обратно към пълната версия на статията »

Две от тризначките спят в център за бездомни, третата тъне в лукс

Две от тризначките спят в център за бездомни, третата тъне в лукс
A A+ A++ A

Двe oт тризнaчкитe, Вяра и Надежда Станчеви, cа в Aнглия и oтнoвo ca изпаднали в безизходица. Двeтe блoндинки ca бeздoмни, нaмирaт пoдcлoн в църквa и ce мoлят някoй дa им пoмoгнe. 
 


Във Facebook Надежда се оплака, че живее в "емърджарси" - спешен център към местна църква, където по думите на риалити звездата тя и сестра ѝ са тормозени, малтретирани и манипулирани. Нещо повече - този център бил като концлагер. И за да се убедим в това, Надежда прилага и снимки.



Така изглежда, че неприятностите около Вяра и Надежда не просто не се решават, а се задълбочават. Преди време Надежда сподели, че е работила 7 месеца без да ѝ бъде платено, а от 2 години насам на практика живее в Лондон нелегално. "Хуманната Англия по всякакъв начин се подиграва с нас", пише Вяра.



В телевизионно интервю пред Мартин Карбовски двете разказаха и за влошените си отношения със сестра им Любов, която по думите им взела всички пари, спечелени от Big Brother и те не видели и стотинка от тях.



Докато Вяра и Надежда мизерстват, сестра им Любов демонстрира висок стандарт на живот. Тя отпразнува прохождането на дъщеря си Виктория в собствен дом и разпуска в джакузи.