Обратно към пълната версия на статията »

Кичка Бодурова: Ламбо ме сваляше, дойде в хотелската ми стая, но аз му отказах

Кичка Бодурова: Ламбо ме сваляше, дойде в хотелската ми стая, но аз му отказах
A A+ A++ A

Естрадната прима Кичка Бодурова е отхвърлила Стефан Данаилов като мъж. Това разкрива тя за седмичника "Уикенд", публикувано в новия брой на вестника. По думите й е била настойчиво ухажвана от Ламбо, но тъй като бил семеен мъж, а и му се е носела славата, че "не пропуска нито една хубава жена", Кичка парирала мераците му.

"Когато започнах да пея, бяхме на абитуриентски балове със Стефан Данаилов в Стара Загора. Бях още студентка, пеех с оркестър "Метроном". Ламбо бе толкова красив, чаровен, забавен. Една вечер след поредния бал дойде и почука и на моята врата в хотела. Носеше ми някакво плюшено мече и бонбони - идваше ми на гости посред нощ. Благодарих му и му казах, че спя, но в следващите дни продължаваше да ме сваля упорито. Беше ми приятно, разбира се, но бях чувала, че няма хубава артистка или жена, с която да не е пожелал да бъде. И, както после стана ясно от мемоарите му, винаги е получавал това, което иска", разказва Бодурова.

Имало и друг случай през 80-те години. Тя била поканена на представление във Военния театър. Стефан дошъл облечен в сценичния си костюм да я вземе на служебния вход. "Отидохме в гримьорната му и като ме прегърна, цялото му тяло трепереше. Беше ми приятно, не мога да скрия, но знаех, че е женен. Никога повече не отидох на представленията му, страхувах се да не стана една от многото", казва Бодурова.