Годишен хороскоп за 2020- Риби: Любов, пари, кариера, здраве

16 декември 2019, понеделник / 09:07;
Годишен хороскоп за 2020- Риби: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Риби (родените между 20 февруари и 20 март) е дванадесетият астрологичен знак от зодиака, управлява се от Нептун и е воден знак.

Според вашия хороскоп за 2020 година изобилието за вас през тази година ще бъде в отношенията, които можете да създадете. 

Щастлива година ли ще бъде 2020 за Рибите?

През 2020 г. Рибите ще имат огромно щастие в любовта, въпреки че няма да го осъзнаят от самото начало. Въпреки че годината сякаш започва както обикновено, любовта ще пристигне по-късно през годината, в най-необичайната форма. През юни Рибите ще засилят любовната връзка, която вече имат, или ще започнат нова, обещаваща.

Влияние на планетите върху Риби през 2020 година:

През 2020 г. Плутон развива песимистичната страна и страха от провал в отношенията за Рибите. Те често ще бъдат в неизгодна позиция, защото живеят в утопичен свят. Рибите са всеотдайни и привързващи се, но могат да реагират изключително агресивно, ако открият, че са били излъгани. В любовта те винаги вземат предвид определени вярвания и не одобряват компромиси.

Ретроградният Юпитер ще ви позволи да коригирате преувеличенията и дисонансите във възприятията или визията си за работа, успех, самоутвърждаване и съдба.

Влиянието на ретроградния Меркурий върху Риби: Като представител на зодия Риби, вече сте склонни да сте малко драматични, но когато Меркурий е ретрограден, вашата импулсивност може да избухне.

Всякакви блокирани досега емоции ще излязат на повърхността, които могат да станат непосилни за хората около вас, като ще се почувстват нападнати, въпреки че може да имате основателни причини да се разстроите и да реагирате на нещата, които се случват. През този период е важно да разберете значението на начина, по който формулирате мнението си, и как изразявате чувствата си. 

По-добре и по-здравословно е да помислите два пъти, преди да кажете нещо.

Нептун ще бъде ретрограден в Риби между 23 юни и 29 ноември 2020 г. През това време се изисква да се съсредоточите повече върху своето вътрешно Аз, на лично ниво.

Вашето ясновидство ще се активира и ще станете много възприемчиви.

Преминаването на Уран в Телец ще донесе напълно нови начини за общуване, което може да ви се стори страшно. Ако обаче се доверите на сърцето и вътрешния си глас, винаги ще бъдете чути. Не се препоръчва да мълчите и би било разумно да излезете от зоната си на комфорт. Сега е времето да говорите ясно и да оставите хората да ви опознаят по-добре.

С ретроградния период на Марс ще последва период, в който Рибите ще почувстват нуждата от изолация и медитация, тъй като Марс е ретрограден в дома на подсъзнанието.

Любов и връзки

Връзките няма да бъдат ваш приоритет през тази година. Най-сетне ще се отървете от връзките в живота си, които не ви дават нищо и само взимат от енергията ви. Ако сте женени, бракът ви ще продължи да бъде в добро състояние. 

Вижте повече на: Jenite.bg