Обратно към пълната версия на статията »

Само в Novinite.bg! Внукът на Доган стана на 1 годинка, показаха го с майка му - Памела

Само в Novinite.bg! Внукът на Доган стана на 1 годинка, показаха го с майка му - Памела
A A+ A++ A

Борис МАРКОВ, Novinite.bg

Внукът на Ахмед Доган - Адмир, навърши 1 годинка днес. Детето е рожба на сина на Сокола - Демир и неговата възлюбена - Памела Жейнова. Чернокосата красавица е дъщеря на футболния мениджър - Николай Жейнов.

Novinite.bg забеляза, че майката на Памела - Десислава, е постнала точно в полунощ честитка за Адмир на профиала си във Фейса. тя е написала следното:

"Честит първи рожден ден на нашето малко слънчице , което е най-важният и най-скъпият човек в живота ни ! Прекрасно ненагледно съкровище , желаем ти от сърце много здраве и късмет , бъди все така засмяно и добричко ! Да си винаги все така лъчезарно и жизнерадостно ! На твоята първа годишнина ти пожелавам цялото щастие на света ! Благодарим ти, че ни направи толкова щастливи с появата си".

Към пожеланията си бабата на Адмир е добавила снимка, на която Памела е в компанията на детето. И този път обаче лицето на мъника, който явно е проходил, не се вижда изцяло.

До момента ликът на внука на Доган не е показван публично. Не е ясно дали това е решение на снахата на Сокола – Памела и сина му Демир или пък е изискване лично на почетния председател на ДПС и собственик на ТЕЦ „Варна“.