Обратно към пълната версия на статията »

Годишен хороскоп за 2020- Стрелец: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Стрелец: Любов, пари, кариера, здраве
A A+ A++ A

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Стрелец е деветият астрологичен знак от зодиака, огнен знак е и се управлява от Юпитер.

Според вашия хороскоп за 2020 г., през годината в живота ви ще настъпят много промени, Стрелци, и ще получите шанс да промените начина, по който възприемате света и начина, по който светът възприема вас. 

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Стрелец за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 23 ноември и 2 декември. Ще получите награди за инвестирания труд. Ще започнете нова връзка през 2020 година или ще подновите стара такава. Ще продължавате да изграждате вашия вътрешен  свят и ще трябва да вложите много енергия в това. 

2-ри декан: ако сте родени между 3 и 12 декември. Годината ще бъде изпълнена със страст и ще бъде изключително важно да имате хора до себе си, които да ви подкрепят. Ако действате сами, нямате никакъв шанс да успеете.

3-ти декан: ако рожденият ви ден е между 12 и 21 декември. През тази година ще преживеете драматична промяна в начина, по който общувате. Защитавайте своите виждания и не променяйте начина си на мислене, въпреки останалите промени, които ще настъпят. 

Влияние на планетите върху Стрелец през 2020 година:

Ретроградната Венера ще ви помогне да се фокусирате, но ще донесе и много обърквате, тъй като няма да разбирате какво искат хората около вас, при положение, че вие давате всичко от себе си. Ще търсите отговор на въпроса: "Какво ме прави щастлив?". Ще почувствате необходимостта да се изолирате от другите, за да създадете по-добра връзка със себе си. 

В края на 2020 г. много Стрелци ще успеят да установят нови житейски принципи. При представителите на тази зодия, които са късметлии, всичко ще се случва с помощта на откровеността.

Периодът, в който Меркурий е ретрограден, ще бъде малко по-напрегнат за Стрелците.

Вероятно е да получите много добри новини от семейството и да пътувате. Когато е възможно, се препоръчва да се избягват дългите пътувания, но в случай, че са неизбежни, трябва да внимавате.

Влиянието на Сатурн върху Стрелец: Ще бъдете по-загрижени за сигурността и материалния комфорт от всякога. Няма да има неочаквани финансови скокове и всичко, което ще спечелите, ще е чрез много усилия и работа. Ще отдавате по-голямо значение на спестяванията си, мислейки за мрачни времена. Ще бъдете загрижени и по-предпазливи от нормалното. Това ще ви донесе спестявания, но не и комфорт. 

Това, че Марс ще бъде ретрограден в Овен, ще повлияе на Стрелците в професионален аспект, като ще се появят повече трудности и препятствия. Ще разполагате с два месеца, в които да преоцените и организирате по различен начин някои аспекти, свързани с работата.

Периодът, в който Уран ще бъде ретрограден в Телец, започващ от 16 август, ще се отрази на любовния живот на Стрелците. Ще научите много неща за любовта и живота и тогава ще бъде моментът да поемате рискове в любовния си живот.

Вижте повече на: Jenite.bg