Обратно към пълната версия на статията »

Тервел се закани: Няма да разтягам локуми, а ще покажа талант (СНИМКИ)

Тервел се закани: Няма да разтягам локуми, а ще покажа талант (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Тервел Пулев срещу Дешон Уебстър ще е коронният бой на гала вечерта в събота, в зала Колодрума в Пловдив. Днес на брифинг под тепетата организаторите на спектакъла - Ивайло Гоцев и Кубрат Пулев разясниха, че зрителите ще станат свидетели на истинско зрелище.

 

Тервел Пулев даде да се разбере, че не иска много да говори, а да покаже класа на ринга в събота вечер.

Съперникът му пък благодари на Господ за възможността да се бие срещу Тервел и обеща да бие с помощта на своя боксов талант.

Преводачката на събитието пък предизвика смут в залата с ужасния си превод. Младото момиче чу кикотенето и се притесни още повече. Ивайло Гоцев се намеси по джентълменски начин и обсни, че преводачката е страхотна и част от екипа, но просто още не е наясно с типичните боксови термини.

Голямата новина от пресконференцията обаче е че утре щабът на Кобрата очаква официално писмо от лагера на Антъни Джошуа за потвърждение на дата за среща между двамата. "Ще го нокаутирам здраво, това е целта ми", показа самочувствие Кобрата.

Брат му Тервел бе доста по-обран: „Важното е да спечеля мача, а не как ще се случи това. Примерът е от преди няколко дни- Джошуа, който си взе поуката от първия мач и си върна титлите”, каза Тервел Пулев.

„Благодаря на Господ, че ми дава тази възможност. Благодаря на Тервел и брат му. Готов съм да водя война в събота. Очаквам добър мач, в който да покажа таланта си. Надявам се, че ще е вечер, която никой няма да забрави”, каза противникът на Тервел Пулев в основния мач от галата Дешон Уебстър. Той допълни, че се е подготвил за схватката така добре, че ще изненада на ринга в събота.

„Ще бъде хубаво шоу. Имаме общо 10 мача, три от които в тежка категория с българско участие. Да, това ще е културно събитие, което отдавна не е правено в Пловдив. Няма да е просто гала вечер по бокс. Ще има всичко за всеки”, обясни мениджърът на Кубрат и Тервел Пулеви- Ивайло Гоцев. Той отбеляза, че внимание заслужават дамския мач с участието на Джоана Нуамеруе, както и битката на надеждния пловдивски боксьор Пенчо Цветков, от който се очаква експлозия.

Кубрат Пулев заяви, че очаква хубава финална битка в гала вечерта, в която брат му да победи.

„ Това е голям спортен празник за града. Да подкрепим Тервел Пулев в събота”, призова кметът Здравко Димитров.

Билети за боксовата гала все още се намират на цени от 20 до 50 лева.