Годишен хороскоп за 2020- Везни: Любов, пари, кариера, здраве

9 декември 2019, понеделник / 09:11;
Годишен хороскоп за 2020- Везни: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Везни (родени между 24 септември и 23 октомври), седмият знак на зодиака, е въздушен знак и се управлява от планетата Венера.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Везни за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 23 септември и 3 октомври. Хороскопът на Везни за 2020 г. прогнозира, че предстоят много пътувания на къси разстояния и много взаимодействие както с най-близките ви приятели, така и с важни и мощни нови сътрудници. Това, което показвате на света, ще бъде решителност и сила и ако задържите нещата така, ще постигнете велики неща. 

2-ри декан: ако сте родени между 1 и 4 октомври. Според хороскопа за 2020 г. децата играят много важна роля през следващата година. Или ще имате собствено дете или детето вътре във вас ще ръководи живота ви през тази година. 

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 14 и 23 октомври. Тази година нещото, върху което трябва да работите, е да имате по-голяма вяра в себе си и да намирате сили за всичко, което ви предстои. 

Влияние на планетите върху Везни през 2020 година:

Добре дошла, 2020! Добре дошла, щастлива година! Новата година започва с празнична атмосфера след бурната 2019 година, която възстановява жизнената сила на Везните и ги призовава да се съсредоточат повече върху своите желания и своите хобита. По този начин, с нова визия за нещата и живота като цяло, 2020 г. е годината на връзките за Везните. И когато казваме взаимоотношения, имаме предвид всички видове отношения: професионални, приятелство, семейство, любов, колаборация и т.н.

Сатурн проявява строгост и прагматизъм, особено в областта на социалните и междуличностните отношения, ограничавайки взаимодействията, които не съответстват на определени жизнени стандарти и норми. Юпитер възстановява безопасността и доверието, вдъхва енергия и жизненост и носи постижения в повечето области на живота.

Юпитер в Първи дом е благоприятен и за тези, които искат да променят вида си към по-добро и да имат по-добри отношения със собственото си тяло. Да спите достатъчно, да се съсредоточите върху здравето, а не върху теглото, да се храните здравословно и да спортувате - това са основните неща, които ще ви помогнат да изглеждате по-добре и да сте по-здрави. 

Тази година Уран, планетата, която насърчава обновяването и свободата, ще ви предизвика да промените връзката си. Уран има енергизиращ ефект, но също така и непредвидимо действие, което може да ви притесни по различни поводи, като се има предвид, че Везните обичат хармонията. 

Венера, вашата управляваща планета, може да създаде някои проблеми в работен аспект. Това е момент, в който професионалните взаимоотношения могат да се разпаднат и всичко може да започне от откриването на заговор срещу вас. Везните ще почувстват нуждата да харчат повече пари, да се забавляват, да се открояват чрез социалния си статус.  Всичко това може да навреди на материалното им положение, което също ще бъде изпитание за връзката.

В периодът, в който Марс е ретрограден, ще преразгледате методите за изкарване на пари и ще похарчите доста пари за изплащане на непогасени заеми. 

 

Вижте повече на: Jenite.bg