Обратно към пълната версия на статията »

Годишен хороскоп за 2020- Дева: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Дева: Любов, пари, кариера, здраве
A A+ A++ A

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Дева, Земен знак, се управлява от планетата Меркурий, която символизира промяната.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Дева за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако сте родени между 23 август и 3 септември. Според хороскопа на Дева за 2020 година, това е година, която дава възможност да откриете кои сте на най-дълбоко ниво.

2-ри декан: ако вашият рожден ден е между 4 септември и 13 септември. През 2020 година ще започнете да водите по-здравословен начин на живот, като ще започнете да спортувате активно и да се храните по правилата. Това ще ви помогне да се наслаждавате на живота все повече.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 14 и 23 септември, вие сте заети да помагате на другите да се научат да използват живота си по най-добрия начин и ще започнете и вие да се наслаждавате на живота си. 

Влияние на планетите върху Дева през 2020 година:

Хороскопът за 2020 за Дева показва, че ви предстои година, която ще донесе напредък в кариерата и лични придобивки. Може да става въпрос за къща, наследство или много важна печалба, която Девите чакат отдавна. Ще съсредоточите вниманието си върху семейния живот. Сега е моментът да направите някаква промяна, свързана с дома- замяна за по-голямо жилище, ново обзавеждане или поне предекориране. 

През тази година и семейството ви ще се увеличи, което ще доведе и до промяна в мисленето ви. 

Независимо от проблемите, с които ще се сблъскате, ще започнете да умеете да разрешавате конфликти и ще се справите с проблеми, които са ви се стрували невъзможни за разрешаване. 

Създаването на положителна среда за живот не само у дома, а и в сърцето ви, е решението на всички проблеми. Дайте си време, за да си починете и да презаредите батериите. 

Настроението на Девите ще бъде отлично през първите девет месеца на 2020 г. Имайте повече вяра в силните си страни, имайте чувство за хумор, обичате да се забавлявате и умеете да накарате другите да се смеят.

Ретроградната Венера може да ви донесе някои санкции и глоби. 

Скъпи Деви, опитайте се да насочите вниманието си към работата си, защото може да се появят някои грешки. Връзките с братя и сестри или с далечни роднини ще бъдат възобновени по повод събитие, което ще се състои след 1 ноември. 

Вижте повече на:Jenite.bg