Обратно към пълната версия на статията »

Годишен хороскоп за 2020- Телец: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Телец: Любов, пари, кариера, здраве
A A+ A++ A

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Според вашия хороскоп за 2020 година, това ще бъде една много изграждаща година. Усилията, които ще положите и сте полагали до сега ще имат видими ефекти в живота ви.

Телец е земен знак и се управлява от планетата Венера, точно както зодиакалните знаци Козирог и Дева.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Телец за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: Ако вашият рожден ден е между 21 април и 31 април. Периодът от края на март до началото на май ще донесе много допълнителна енергия. Тази енергия ще бъде фокусирана върху постигането на вашите цели и ще успеете да се справите с неща, които са изглеждали невъзможни. Възползвайте се от този период и приемайте всяка възможност. 

2-ри декан: Ако сте родени между 30 април и 10 май. Колкото по-напред в годината се намирате, толкова повече възможности ще имате да се обърнете назад и да се гордеете със себе си за това, което сте постигнали. Ще се чувствате така, сякаш сте точно там, където трябва да бъдете. 

3-ти декан: Ако рожденият ви ден е между 11 и 20 май. Важно е да продължавате да се движите. Ако стоите на едно място ще пропуснете много добри възможности. 

Влияние на планетите върху Телец през 2020 година:

За хората, родени под астрологичния знак Телец, 2020 г. е идеалната година за любов, семейство и дом. Юпитер ще бъде във връзка с Плутон, което ще донесе значителни печалби. Тези печалби могат да се отнасят за подаръци, пари, наследство и други.

До 20 декември Юпитер ще бъде до Сатурн и заедно ще донесат просперитет, но и ще ви принудят да вземате важни решения през тази година, особено от финансов характер.

Управляван от Венера, древната богиня на любовта, планетата на любовта и красотата, Телецът обикновено се наслаждава на момента и често сменя партньорите - особено в младостта, преди да се оженят и да открият комфорта на семейния живот. Венера, вашата управляваща планета, може да усили всички видове проблеми във връзката и всичко може да започне от факта, че партньорът ви иска да инвестира пари в нещо, което вие в момента не намирате за полезно. Оттук нещата ще се задълбочат и ще доведат до спорове, може би дори до заплахи за раздяла.

 

Вижте повече на: Jenite.bg