Обратно към пълната версия на статията »

Киро Скалата превръща конкурса "Мис Търновград" в събитието на годината ВИДЕО+СНИМКИ

Киро Скалата превръща конкурса "Мис Търновград" в събитието на годината ВИДЕО+СНИМКИ
A A+ A++ A
Тв и фитнес легендата Кирил Вълчев-Скалата се зае с поредния си проект. Този път продуцентът е решил да превърне конкурса "Мис Търновград 2019 " в едно от светските събития на годината, научи Novinite.bg, които ще бъдат медиен партньор.
На пръв поглед стандартен като всеки конкурс - този ивент ще бъде една иновационна идея без аналози у нас. С плам Вълчев разказа своите планове за нашия сайт:
 
"Повече от 20 години продуцирам, спонсорирам и журирам на конкурси за красота. През годините видях, че съвременната рамка дресира младите да бъдат празни от съдържание лъскави кутийки, подчинени на потребителската матрица, в която раболепно превиват врат. Ето защо считам за свой обществен дълг да създавам развлекателни продукти, възпитаващи в индивидуалност, достойнство, артистичност и стремеж за всестранно усъвършенстване. За целта в този конкурс са предвидени нови етапи, чрез които да стимулираме, провокираме и развием участничките. В кулинарната вечер под ръководството на представителя на българската асоциация на професионалните готвачи Шеф Машков и Фит Шеф Трухчев (финалист в Hell Kitchen), нашите красавици ще придобият умения, чрез които ще разкрият усета си в готвенето. Вечерта на талантите е ивентът на изящните изкуства.  В него момичетата ще пеят, танцуват, рисуват, рецитират и играят абзаци от пиеси под ръководството на мениджърката на проекта - Никол Стоянова - известна и като НИККА заради певческите си изяви. Ше помага и Яница Русева - преподавател и певица по поп и джаз пеене. Промотираната над 20 г. от мен фитнес култура има своето място в тур от финала с атлетик пъформенс и участието на многократния шампион по културизъм - Орлин Стоянов."
 
Очаквайте информация за официалния кастинг и точната програма .Финалът е на 6 декември (Никулден) в ресторант Park Hotel Raya Garden, Велико Търново.