Обратно към пълната версия на статията »

Слави се гаври с Иван и Андрей, както и с няколко бг сериала

Слави се гаври с Иван и Андрей, както и с няколко бг сериала
A A+ A++ A

На тотална война срещу всички тръгна Слави Трифонов. Чрез новата си телевизия "7/8" Дългия не спира да се гаври с конкурентите си.

Слави всячески се опитва да осмива популярни риалити формати и сериали. В една от вечерите на актьорите екипът на шоумена си направи пародия с предаването "Фермата". Артистите на Дългия се превъплътиха като водещите на формата, който е един от най-успешните в бившата му телевизия Би Ти Ви. Към тях се присъедини и Динко, в който образ влезе Иво Сиромахов.

"Здравейте. Аз съм Иван от Иван и Андрей", казва единият от актьорите на Дългия.

На импровизираната арена от екипа на Трифонов се правиха на истински шутове. Опитите им да се доближат до Иван и Андрей изобщо не получиха.

Пародийният скеч изобщо не се хареса и на широката публика. В интернет пространството се появиха злобни коментари по адрес на Слави за гаврата с обичаното предаването "Фермата".

"Пародия - пародия, ама тях ги гледат, а вас не", гласи един от коментарите в официалната страница на Слави Трифонов.

"Не е красиво да се подиграваш с другите телевизии, то и вашата вече е за смях, първо вижте себе си. Пълен провал сте", пише дама по адрес на Дългия.

Това не е първата гавра на Слави с други телевизии, съобщава "България днес". Чрез актьорското трио - Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков, от телевизията на Дългия осмиват сериалите "Откраднат живот" и "Пътят на честта", които вървят по Нова телевизия. В осмиването новата телевизия не знае граници.