Обратно към пълната версия на статията »

Стартира продажбата на билети за дългоочакваната продукция на Дисни „Замръзналото кралство 2“

Стартира продажбата на билети за дългоочакваната продукция на Дисни „Замръзналото кралство 2“
A A+ A++ A

Този ноември с отворени обятия приветстваме едни от най-любимите ни герои, които ще се завърнат триумфално, за да ни въвлекат в напълно нова страница от вълнуващата си история. Ключът към миналото ще отвори вратите на бъдещето, а съдбата на Елза и Анна, както и на цялото кралство Арендел изглежда предначертана. Но дали е така?

От днес, 8 ноември, нетърпението да разберем с какво ще ни изненада продължението на тоталния хит от 2013 година става още по-голямо с официалния старт на продажбата на билети! Зрителите ще могат да запазят местата си пред големите екрани и да си гарантират приказното изживяване още с премиерата на Замръзналото кралство 2. А най-нетърпеливите фенове ще могат да се присъединят към колоритните герои още на 21 ноември, когато в кината ще има специални предпремиерни прожекции на филма.

Във втората част на феноменалната анимация ще станем свидетели на това как кралство Арендел, едва освободено от предишното проклятие, отново ще се сблъска с големи опасности. Елза е призована от мистериозен глас и се превръща в единствения шанс за спасение на кралството и дома си. Но дали всъщност тя няма да се окаже най-голямата опасност? Дръзкото пътешествие към миналото обаче няма да започне без неизменното присъствие на веселата компания на Анна, Кристоф, Олаф и Свен, защото именно за това са приятелите – да разрушават заедно древни заклинания и да се борят срещу страшни и разнообразни врагове. Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер.

Продуцент на филма е Питър Дел Веко. Ролите на български отново озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и др. Замръзналото кралство 2 завладява кината у нас на 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, a още от 15 ноември Анимато Мюзик/Universal Music Group ще зарадват всички почитатели на историята с официалния дебют на саундтрака към филма. Албумът ще бъде наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg. Посрещаме отново любимите ни герои, които са пълни с изненади и заедно вървят смело напред независимо от трудностите! Стискаме им палци и ги придружаваме в кината от 22 ноември, а вие се уверете, че ще сте сред първите, които ще станат свидетели на това незабравимо приключение.