Обратно към пълната версия на статията »

Лекарите притеснени, рецидивирал рак може да е пратил Ламбо в тежкото състояние

Лекарите притеснени, рецидивирал рак може да е пратил Ламбо в тежкото състояние
A A+ A++ A

Лекарите във ВМА очакват резултатите от хистологично изследване на Стефан Данаилов, пише в-к "Труд".

При направената пункция от белите му дробове е изтеглена освен вода и кръв. Изследването ще покаже дали състоянието му се дължи на рецидивирал рак. 

„Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме“, написа в социалната мрежа снощи Корнелия Нинова.

Стефан Данаилов претърпя инцидент през лятото, който завърши с операция на тазобедрената става, а от санаториума на МО в Хисаря, където се възстановяваше, актьорът по спешност бе транспортиран до ВМА-София и приет в реанимацията заради проблем с излив на белия дроб.

Припомняме, че доведеният син на Ламбо разкри подробности за състоянието му.  "Трудно дишаше и се наложи на апаратно дишане да го сложат. По лекарски избор го сложиха и в медикаментозна кома, иначе той си беше в съзнание. Явно, за да не се мъчи, не знам." Това обясни пред журналисти Росен Цанков.