Обратно към пълната версия на статията »

Каракачанов показа среден пръст по време на живо предаване (СНИМКА)

Каракачанов показа среден пръст по време на живо предаване (СНИМКА)
A A+ A++ A

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов показа среден пръст в ефир по време на гостуването му в предаването "Денят на живо" по Канал 3 на 15 октомври.

Той коментира казуса около освобождаването на австралиеца Джок Полфрийман, като посочи, че продължава да го "озадачава поведението на някои съдии, включително на шефа на съдиите Лозан Панов".

"Не можеш да ми говориш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това нормално ли е? За какво правораздаване говорим всъщност. Хелзинският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Не го ли виждаме - виждаме го. Имаше ли становище от заместник-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предсрочно освободен? какво излезе един, хулиган излезе и показа среден пръст и каза това е поздрав за зам.-директора и го спомена по име", възмути се Каракачанов и показа в ефир жеста (в 36-ата минута на видеото по-долу).

Поведението на Каракачанов бе "уловено" и разпространено от вече бившия телевизионен водещ и понастоящем председател на ПП "Няма такава държава" Слави Трифонов.

В профила си в социалната мрежа Facebook той коментира, че показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално.

"Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3. Да очакваме ли да стане премиер?", попита още Трифонов.