Иновация! Клуб от НХЛ отвори "стая на гнева", където феновете да чупят на воля

9 октомври 2019, сряда / 15:04;
Иновация! Клуб от НХЛ отвори "стая на гнева", където феновете да чупят на воля

Феновете на хокейния Филаделфия Флайърс могат да се чувстват привилегировани. Те вече ще могат да дивеят на воля и да изразходват негативните си емоции чупейки и трошейки. 

В залата на Летците „Уелс Фарго Сентър“ бе открита първата „стая за гняв“ в професионална спортна арена и позволява на запалянковците да покажат разрушителната си страна в пълна сила. 

Те могат да счупят телевизор със стик, да трошат чинии, бутилки и китари, а ще могат да използват и бейзболни бухалки. Желаещите да се възползват ще носят предпазно облекло, а освен това има и специална стая за наблюдение. 

При размазването на някои от предметите в стаята, ще се разкрива емблемата на противников отбор, което ще направи преживяването още по-вълнуващо. 

„Концепцията определено е единствената по рода си и със сигурност не е обичайна. Изпозвахме идеята на някои от нашите фенове, които ни препоръчаха подобно нещо“ заяви бизнес-президентът на Филаделфия Валери Камило. 

Достъпът в стаята ще се осъществява в определено време преди, по време и след мачовете на Флайърс, като цената е от 35 долара за един човек и от 60 долара за двама. Продължителността на сесията е 5 минути.