Джени Суши не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев

24 юни 2019, понеделник / 11:41;
Джени Суши не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев

Нашумялата американска журналистка Дженифър Равало се е отказала да завежда дело срещу българския нокаутьор Кубрат Пулев, който я целуна пред камерите след боя с румънеца Богдан Дину.

"Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело, сподели Равало пред "България Днес". "С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача".
"През цялото време мълчах", добави репортерката. "Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в "Инстаграм" и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна.

Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение".

Кобрата е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли, като прогнозите са оптимистични за бързо връщане на замразения му лиценз.

Кубрат Пулев и неговият мениджър Ивайло Гоцев все още не са отговорили на твърденията на Дженифър Ревало, известна повече като Джени Суши.