Обратно към пълната версия на статията »

Младен Маринов разкри подробности за открития труп в Костенец

Младен Маринов разкри подробности за открития труп в Костенец
A A+ A++ A

Къщата на открития починал мъж в Костенец е в съседство с тази на издирвания за убийството на 38-годишната жена в града. Това каза пред журналисти, министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

„Сутринта в ОД на МВР – София е получен сигнал за лице, което не се е явило на работа. Колегите са проверили адреса и там са открили труп“, заяви Маринов и посочи, че започва огледът на място.

„Засега не може да говорим категорично, че има насилствена смърт. Изследваме и двете версии, но по-подробна информация ще можем да дадем след извършването на огледа на трупа. На място е директорът на ОД на МВР – София и главният секретар на МВР с оглед последните събития, които бяха в Костенец“, каза Маринов.

Той уточни, че на този етап няма данни на мястото да е имало стрелба или следи от борба. На въпрос дали има роднинска връзка между починалото лице и предполагаемия убиец от Костенец, който се издирва от няколко дни, Младен Маринов отговори, че такава не е известна.

„Това, което го свързва с издирвания е, че къщите им са в съседство. Но той живее сам на този адрес“, обясни вътрешният министър.