Обратно към пълната версия на статията »

Полицията търси помощ! Открита е мъртва жена с татус "М", никой не знае коя е

Полицията търси помощ! Открита е мъртва жена с татус "М", никой не знае коя е
A A+ A++ A

Около 16.40 часа на 20 февруари тази година чрез телефон 112, в Четвърто РУ в Пловдив бе получен сигнал за забелязано женско тяло в река Марица край Адата. Местопроизшествието е посетено от екип от съдебен лекар, разследващ полицай и експерт от Базово научно-техническа лаборатория към областната дирекция на МВР. Със съдействие на служители от Регионална дирекция “Защита на населението и пожарна безопасност" жената е извадена, а при огледа е установено, че смъртта ѝ е настъпила вследствие на удавяне.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети активни оперативни действия за установяване на самоличността ѝ. До момента обаче в полицията не е постъпвала молба за издирването на жената, не е получена информация за нея и при извършените проверки във всички възможни социални и болнични заведения, психиатрични клиники и други обществени места в Пловдив и областта.

Жената е на видима възраст между 50 и 60 години. Висока е 165 см, с късо подстригана коса в преливащи кафяво-рижави цветове. Над лявата китка има татуирана буквата “М". Била е облечена с кафяво яке от промазан плат, черна пола, тъмносив пуловер и черен клин и обута със светлокафяви ботуши.

За връзка с гражданите, които могат да помогнат на полицията в идентифицирането на самоличността на жената, са телефони в Четвърто РУ: 032/932 004 и 032/ 932 423.