Обратно към пълната версия на статията »

Предложение за празниците Великден и Гергьовден: Парк и СПА хотел Марково

Предложение за празниците Великден и Гергьовден: Парк и СПА хотел Марково
A A+ A++ A

Дългата серия от почивни дни покрай празниците, кара много хора от рано да започнат с плановете къде и с кого да ги прекарат. 

Тази година Великден в България ще бъде отбелязан на 28 април. 

Покрай големия празник ще бъде и първата за годината по-дълга серия от почивни дни. Така за празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април включително.

Много хотели вече представят своите изкусителни предложения, с което започнаха и запитванията за резервации.

Един от хотелите, който първи обяви своите СПА пакети за Великденските празници е Парк и СПА хотел Марково, разположен само на 2 км от Пловдив.

Луксозният комплекс готви богата празнична програма и ПРОМОЦИОНАЛНИ оферти.

Те са за 3 и 4 нощувки в дните от 25 април до 1 май с включени закуски и вечери на блок маса. Освен разнообразни СПА процедури (вътрешен басейн с температура на водата от 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая) и безплатен детски кът с аниматори за най-малките посетители, гостите на хотела ще имат възможност да се насладят на една изключителна вечер с един от най-популярните комедийни актьори в България – Краси Радков.

Той ще бъде специален гост на Парк и СПА хотел Марково на 28 април, като е подготвил специален репертоар от най-добрите си скечове, шеги, закачки и песни. Известен с уникалните си превъплъщения, той няма начин да не ви накара да забравите за проблемите и да се скъсате от смях!

Всички, избрали да отбележат Великден в луксозния комплекс, ще бъдат посрещнати в ресторант Belle Vue, който предлага внушителна панорамна гледка към града на седемте тепета.

От хотела готвят и празнична програма за 26 и 27 април, когато всички посетители ще имат възможността да се насладят на музикални изпълнения на живо от певицата Анастасия Баткова и музиканта Владимир Велков. Предвидено е и DJ парти.

Вечерта на Великден ще бъде допълнена от томбола с награди и много изненади!

"Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!, обещават от най-добрия градски спа хотел за 2018 година. 

Всички условия на ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА може да видите ТУК.

Гергьовден

Пакет за 2, 3 или 4 нощувки с включени закуски, вечери на блок маса, СПА център и закрит топъл басейн.

Диджей парти е предвидено за 4 май, а за още добро настроение ще има и музикални изпълнения на живо от Анастасия Баткова и акомпанимент от Владимир Велков.

На 5 май към празничната програма ще се включи и танцов ансамбъл, а всички гости ще могат да пробват късмета си в томбола с награди, а на 6 май ще има брънч. 

Всички условия на ПРОМОЦИОНАЛНАТА ОФЕРТА може да видите ТУК.

Изберете Парк и СПА хотел Марково за Великден и Гергьовден и ще може да се възползвате и от разнообразни СПА процедури (вътрешен басейн с температура на водата от 31 градуса, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, римска баня, релакс зона, студена стая), а освен от стандартните стаи, вече са факт и новите попълнения на хотела -  делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартамент.

За истински релакс в най-добрия градски СПА хотел на България, препоръчваме да си подарите и допълнителна емоция като резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването.

Целодневно в хотела работят безплатен детски център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.

#Спа Марково #хотел #Великден #празници