Обратно към пълната версия на статията »

Кристин Илиева: Днес става една година от инцидента

Кристин Илиева: Днес става една година от инцидента
A A+ A++ A

Моделът Кристин Илиева публикува пост в личния си профил във фейсбук, в който сподели със своите последователи как се чувства една година след ужасния инцидент, който претърпя. 

Момичето разказа с голяма болка за преживяното, но твърди, че въпреки всички трудности се чувства по-силна и благодарна за това, че е жива. 

Към текста тя добави серия от снимки с различни мотивиращи цитати, написани на английски език.

Ето какво точно написа Кристин:

"12ти март. Днес става една година от инцидента. Най-тежката година за мен и за близките ми. През тази една година научих много, но най-вече, че да обичаш себе си и Господ и да не спираш да вярваш, това те прави човек. Господ дава трудности, за да може да оценим хубавото и най-малкото в живота, да докажем вярата си в Бог. В нито един момент не съм спирала да вярвам, да вярвам, че всичко ще се нареди! Никой не бива да спира да се бори за това, което иска. Научих се да бъда силна, да прощавам, да се боря, да бъда търпелива. Изгоних всичко лошо от мен, всяка една лоша частица. Не бива да таите злоба у вас, тя не помага, тя затруднява. Всеки един от нас е специален, всеки един от нас има мисия в този живот. Не обвинявайте другите за вашите проблеми, търсете начин да се справите с тях сами. Много, много неща се промениха в мен, само и единствено към добро. За всяко едно нещо в живота си има цел, било то лошо или добро. Недейте да чакате нещо да ви бъде отнето, за да го оцените чак тогава. Бъдете благодарни за всеки ден. Аз все още се възстановявам и се боря всеки ден, но съм горда със себе си докъде стигнах и през какво минах. Винаги ще има и добри и лоши дни, но сами избирате как да живеете живота си. Будя се и избирам да бъда щастлива. А това препядствие щв го превърна в едно приключение. 
Искам да благодаря; Благодаря на семейството ми, за всички грижи,подкрепата, за това че и за миг не ме оставиха да се предам, че изтърпяха всимчки мои мъки, стискайки зъби и вдъхващи ми сила! 
Благодаря на всеки един от вас, който ми помогна да стигна до тук, на всеки един, който се свърза с мен, разказа неговата история и ми даде криле! Нека Бог ви Благослови! 
А на теб Боже, благодаря, че ме запази жива и ми даваш шанс да бъда сред близките си и да се радвам на живота! 
Амин!".

Припомяме, че през месец февруари моделката се обърна към всички хора с добри сърца и пусна апел в личния си профил, поради необходимост от още средства за възстановяването си. 

Голяма част от потребителите обаче реагираха остро на поредната благотворителна кампания и изказаха възмущението си от снимките, които качва моделката. От тях става ясно, че не се пестят средства за маркови дрехи, скъпи обувки, лъскави заведения и разкрасителни процедури.