Обратно към пълната версия на статията »

Стефан Димитров от AirBG.info бе награден за „Личност в Новините“ за 2018 г.

Стефан Димитров от AirBG.info бе награден за „Личност в Новините“ за 2018 г.
Novinite.com
A A+ A++ A

 

След активно проучване и внимателен подбор на най-сериозните и значителни личности, попадали в новинарския поток през м.г., екипът на Novinite.com избра чрез гласуване „Личност в Новините“ за 2018 г. Така се стигна и до награждаването, което се случи по време на прием в централата на M3 Communications Group – компанията, утвърден лидер в областта на връзките с обществеността у нас и в Източна Европа.

Наградата „Личност в новините“ за 2018 г. получи Стефан Димитров, който стои зад проекта АirBG.info. Инициативата стои зад провокирането на диалога и активностите между гражданското общество и институциите в София и страната по отношение на опазването чистотата на въздуха и околната среда. Призът му бе връчен от изпълнителния директор на Novinite Group Даниела Кетенлиева.

Това е тема, която засяга всички ни и платформа като AirBG.info е значителна стъпка към по-здравословна среда и начин на живот. Целта ни е да покрием всички населени места в страната и във всяко да има измервателни станции, които да показват в какво състояние е въздухът там. Това ще ни позволи да знаем нивата на фините прахови частици и др. във всеки един момент“, разказа Стефан Димитров.

Novinite.com (Sofia News Agency), част от Novinite Media Group, е най-голямата българска англоезична медия, която предлага новини в реално време, ревюта, интервюта и анализи на събития в България, насочени към чуждестранната читателска аудитория.

Novinite.com (Sofia News Agency) е основана през 2001 г. от българския журналист, бизнесмен и PR експерт Максим Бехар.

 

#Личност в Новините #Personality in the News #2019 #Почетен посланик на Новините #Почетен посланик на Новините 2018 #Личност в Новините 2018