Обратно към пълната версия на статията »

Сидеров: Сблъсъкът на ценности е ключов през 2019 г.!

Сидеров: Сблъсъкът на ценности е ключов през 2019 г.!
A A+ A++ A

За лидера на "Атака" и шеф на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров сблъсъкът на ценности ще е ключов за 2019 г. на фона на предстоящите избори за европарламент.

"Ако през 2019 г. успеем да преодолеем порока да си пречим един на друг, съм сигурен, че България ще направи чудеса", отсече той.

Според него сега е моментът избирателите да решат дали да пратят в Брюксел двама представители, които да защитават националния ни интерес или група, която призна пети, шести пол и т.н.

"Годината, в която навлизаме ще бъде историческа за Европа – година на разместване на пластовете в Европа. Европа трябва да реши каква ще бъде - дали да бъде територия за незаконни емигранти, които да я прегазват", каза Сидеров.

Той смята, че лидерите на най-големите държави в Европа са се провалили в своята политика спрямо мигрантите.

"През 2019 г. в Европа ще стане сблъсък глобализъм – антиглобализъм, соросоизъм срещу здрави традиционни ценности, върху които са изградени нашите народи от хилядолетия. Тази битка ще изведе на преден план политически сили, които не са членове на сегашните алианси", каза Сидеров.

Според него въпросът сега е дали България ще прати в ЕП 17 души, от които само един-двама да застават на важни позиции, а другите да са съгласни с всичко или да има силно ядро.