Обратно към пълната версия на статията »

Сидеров: Да спрем да козируваме и да си пречим по български обичай

Сидеров: Да спрем да козируваме и да си пречим по български обичай
A A+ A++ A

През 2019 г. да спрем да изпълняваме и да козируваме, да сложим край на васалното поведение, пожела на "политическото съсловие" в пленарната зала лидерът на "Атака" в речта си за откриването на новия политически сезон.

В името на това бил открит и отворен да помогне на всеки, който сподели консервативните му идеи за Европа на отечествата в ЕС.

Волен Сидеров предупреди, че тази година ще е всичко друго, но не и скучна, предстои битката за бъдещето на Европа. Доживяхме САЩ, която ни даваше наставления да бъдем по-либерални, да казва - "националисти, трябва да се обединим", радостно констатира националистът. И призова партиите у нас: "Нека да не си пречим по стар български обичай един на друг, ако това го преодолеем, ние сме непобедими". Сидеров пожела и на българския народ да бъде на ниво, за да успее България. "Не само да успее, но да бъде държава, която да докаже, че е създала европейската цивилизация". Пожеланието за  депутатите в личен план пък беше "дълги години живот, граничещи с безсмъртие".