Обратно към пълната версия на статията »

Словесната война между Тръмп и Робърт де Ниро се ожесточи

Словесната война между Тръмп и Робърт де Ниро се ожесточи
A A+ A++ A

Словесната война между Доналд Тръмп и Робърт де Ниро се ожесточава. Американският президент отвърна на прочутия актьор, който преди дни напсува Тръмп на церемонията по раздаването на театралните награди „Тони", предава Нова тв.

В Twitter, президентът нарече Де Ниро „индивид с много нисък коефициент на интелигентност” и предположи, че актьорът е зашеметен от многобройните удари в главата, които е получил от истински боксьори в киното.

"Робърт де Ниро, човек с изключително нисък интелект, получил много удари в главата от истински боксьори във филмите си. Аз съм го гледал и искрено вярвам, че той може би е получил травма на главата си", пише Тръмп. "Не мисля, че той осъзнава, че американската икономиката в момента е в по-добра форма от всякога, с най-висока заетост за всички времена и много компании се завръщат в страната ни. Време е да се събуди!", призовава той, цитиран от БГНЕС.

74-годишният актьор, който е известен с филмите си "Кръстникът", "Шофьор на такси", "Разяреният бик" и много други, отправи нецензурно послание по адрес на Тръмп на 72-та церемонията на театралните награди "Тони" („Tony Awards“), което доведе до бурна одобрителна реакция на публиката.