Обратно към пълната версия на статията »

Том Форд откри Седмицата на модата в Ню Йорк

Том Форд откри Седмицата на модата в Ню Йорк
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

С ревю, издържано в стила на 90-те години на миналия век, Том Форд откри Седмицата на модата в Ню Йорк, предаде Франс прес, цитирано от БНТ.

Американският дизайнер, както и останалите негови колеги, ще се опитат да очароват младата публика. На представянето на колекцията му в бившата военна сграда "Армъри" в Ню Йорк присъства съзвездие от знаменитости, сред които се открояваха актрисата Джулиан Мур, риалити звездата Ким Кардашиян, певицата Чака Кан и др.

Форд с вещина интерпретираше стила на 90-те, с който навремето блесна в модната къща "Гучи", пред очите на емблематичните богини на ревютата от онова време - Синди Крофорд и Хелена Кристенсен.

Кройките на моделите предлагаха ярко изразени силуети, вталени сака, много къси рокли и поли и зашеметяващо високи токчета.

Първото ревю от нюйоркската модна седмица завърши с голямо празненство в стила на мега партита от последните години - с много музика, танци и хамбургери, сервирани от младежи по шорти, голи до кръста.

С голям интерес се очаква днешното представяне на колекцията на дизайнера Раф Симънс за модната къща "Калвин Клайн". Той направи силно впечатление през февруари с авангардното си ревю, като коренно промени визията на тази типично нюйоркска марка.

В програмата са включени и дефилето на певицата Риана и нейната марка "Фенти" в неделя и на рапъра Кание Уест, който се представя с шестата си колекция.

#седмица на модата #Ню Йорк