Обратно към пълната версия на статията »

Стартира колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил Левски

Стартира колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил Левски
източник: pixabay
A A+ A++ A

Колоездачна обиколка по случай 180 години от рождението на Васил Левски стартира този следобед. Хиляди състезатели от страната и чужбина ще преминат днес и утре по маршрута Карлово – Троян – Ловеч, съобщава Дарик.

Обиколката започва в 14.30 часа от Карлово. При провеждане на първия етап от състезанието, чийто финал ще бъде в Троян, от полицията са взети необходимите мерки за охрана на обществения ред и осигуряване безопасността на движението.

За времето от 13.45 ч. до 17.00 ч.  поетапно ще бъдат спирани моторните превозни средства по маршрута: Карлово – с. Васил Левски – гр. Баня – околовръстен път – Сопот – с. Анево – с. Иганово – с. Кърнаре – Троян.

В периода 13.00 ч. – 17.30 ч., затворен за движение ще е проходът “Троян – Кърнаре”. Обходният маршрут по време на ограничението ще е през Прохода на Републиката, уточняват от Агенция "Пътна инфраструктура". 

Служителите на реда напомнят на водачите в посочения пътен участък да шофират с намалена скорост и повишено внимание, като спазват стриктно полицейските указания. 

Колоездачите ще продължат обиколката си в понеделник, 17 юли по отсечката Троян - Ловеч. 

#Васил Левски #колоездач #Карлово #обиколка