Обратно към пълната версия на статията »

13-годишен се самоуби по погрешка на живо (ВИДЕО)

13-годишен се самоуби по погрешка на живо (ВИДЕО)
YouTube/11Alive
A A+ A++ A

Тийнейджър се самоуби по погрешка, докато предаваше на живо в Instagram. Малачи Хемфил от Джорджия се застреля с пистолет пред погледите на няколко свои приятели, докато им демонстрираше как може да борави с оръжието, предаде Нова телевизия.

13-годишният ученик е бил открит от майка си Шаникуа Стивънс и нейната дъщеря, след като двете чули силен гръм от неговата стая. Те разбили вратата и заварили момчето да лежи на пода.

„Тогава дъщеря ми изкрещя: „Мамо, изключи телефона му!” Тогава видях, че неговият телефон все още предава пряко на живо в Instagram”, разказа Шаникуа, цитирана от „Дейли Телеграф”.

Момчето било откарано по спешност в близката болница, където издъхнало от раните си. Негови приятели, които гледали видеото в реално време, притичали пред къщата му веднага след инцидента.

„Пред дома ни имаше 40-50 деца. Те са изтичали от домовете си, след като осъзнали какво се е случило”, разказва госпожа Стивънс.

„Такава болка никога не си отива. Той беше единственият ми син. Никога няма да забравя гледката на тялото му, паднало на пода”, добавя тя.

Шаникуа не знае откъде синът й се е сдобил с оръжието, но вярва, че то може да му е дадено от негов приятел. 

#Instagram #самоубийство #Джорджия