Обратно към пълната версия на статията »

Бойко Борисов с 4 гола в поредното футболно шоу

Бойко Борисов с 4 гола в поредното футболно шоу
В двубоя Борисов, който игра за гостите от „Бистрица“, вкара четири гола. Снимка: „Лудогорец“/ gong.bg
A A+ A++ A

Отборите на „Лудогорец“ (Разград) и „Витоша“ (Бистрица), или още „Бистришките тигри“, завършиха наравно 6:6 в демонстративен мач в Разград.

Двубоят започна, след като премиерът Бойко Борисов и собственикът на шампионите на България Кирил Домусчиев откриха новата база на шампионите – „Гнездо на орли“, предаде „24 часа“.

В двубоя Борисов, който игра за гостите от „Бистрица“, вкара четири гола. С толкова попадения се отличи и шефът на „Лудогорец“ – Кирил Домусчиев.

Другите голове за „Витоша“ вкараха Станислав Манолев и Шмедин. За „Лудогорец“ останалите две попадения бяха дело на Кешада и Гъргоров.

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев води атаката на своя тим. В състава на аматьорите личаха имената на премиера Бойко Борисов, националите Станислав Манолев, Ивелин Попов и Иван Бандаловски, също така на звездата на ЦСКА Жуниор Мораеш и крилото на „Левски“ Симеон Райков.

Головото шоу започна в 22-рата минута, когато Домусчиев се разписа от дузпа. Наказателният удар бе отсъден за нарушение срещу новото попълнение Франк Гуела. Бойко Борисов изравни също от дузпа в 28-ата минута.

В 35-ата минута Борисов асистира на Станислав Манолев за 1:2. Домусчиев успя да вкара второ попадение в 45-ата минута за 2:2. В 56-ата минута Борисов направи 2:3 от дузпа, а минута по-късно Домусчиев оформи хеттрика си за 3:3. В 61-вата минута Жуниор Кишада изведе домакините напред, но в ответната атака статуквото бе възстановено след страхотен гол на Бойко Борисов, който също оформи своя хеттрик.

Отново Борисов бе точен за 4:5 в 72-рата минута. В 74-тата минута Домусчиев направи 5:5. Даниел Шмедин направи 5:6 в 78-ата минута след асистенция на Ивелин Попов. Емил Гъргоров оформи крайното 6:6 в последната 80-а минута на мача.

Всички събрани средства от събитието отидоха за детско-юношеската школа на „Лудогорец“.

#Кирил Домусчиев #премиер на България #Бойко Борисов #мач #футбол #двубой #„Бистришките тигри“ #„Витоша“ #„Лудогорец“