Обратно към пълната версия на статията »

Патриотите разпределиха листите за вота на 26-ти

Патриотите разпределиха листите за вота на 26-ти
Източник: News.bg
A A+ A++ A

Коалиция „Обединени патриоти“ е разпределила почти всички листи за парламентарните избори и всяка една от трите партии вътре има равно участие. Това обявиха при представянето на листите си лидерите на ВМРО Красимир Каракачанов, НФСБ Валери Симеонов и на Атака Волен Сидеров, предаде Дарик.

По техни думи разпределението е равно и справедливо. „Трите партии са равнопоставени в коалицията, имат равни позиции, включително и гражданската квота”, подчерта Красимир Каракачанов. Определящи фактори са били имената на хората, както и в кои райони са оглавявали листите на предишния парламентарен вот.

Валери Симеонов посочи, че местата са разпределени по равно, а не по братски. Лидерът на Атака Волен Сидеров пък разказа, че е изпитал съмнение за влизането си в депутатските листи.

"Действително не бях много сигурен дали да се кандидатирам. Все още не съм решил окончателно. Ще потърся начин да се представя и да бъда приет от избирателите, ако се явя, защото все още обмислям. Колегите настояват да участвам. Ще бъде много сериозно предизвикателство", коментира Волен Сидеров.

Все още не са ясни имената на 10 от водачите на избирателни райони в страната.
 

#Красимир Каракачанов #Волен Сидеров #Валери Симеонов