Обратно към пълната версия на статията »

Дунав отпътува за Стара Загора за мача с Верея утре

Дунав отпътува за Стара Загора за мача с Верея утре
Източник: Gong.bg
A A+ A++ A

 

Футболистите и треньорският щаб на Дунав отпътуваха в следобедните часове на днешния петък за Стара Загора. На 19 ноември, събота, от 13 ч. те гостуват на местния "Верея" на неговия стадион "Трейс Арена" в мач от 14-ия кръг на Първа лига, предаде БГНЕС.

Главен рефер на двубоя ще е Валентин Станчев Железов, а негови помощници - Диян Христов Вълков и Александър Ангелов Атанасов. Допълнителни асистент-съдии ще са Волен Валентинов Чинков и Румен Красимиров Христов. 4-ти съдия Даниел Милков Ников. Съдийски наблюдател - Илонка Миланова Джалева.

Двата отбора завършиха 0:0 в първия мач помежду си за сезона, който се игра на 30 юли т.г. на "Лудогорец Арена" в Разград. Преди това те премериха сили на два пъти във втория ешелон за 0:0 в Стара Загора през есента на 2015 г. и 1:0 за "Дунав" на Градския стадион в Русе тази пролет.

За срещата на 19 ноември треньорският щаб на "драконите" няма да може да разчита на Атанас Атанасов и Искандар Джалилов, които все още се възстановяват от травми. Капитанът Диян Димов пропусна заниманията на тима през последната седмица заради разтежение, а Мирослав Будинов тренира по индивидуална програма, заради операцията, която претърпя на ръката в началото на месеца, но двамата ще бъдат включени в групата за мача. "Верея е отбор от нашата "черга". Отиваме да го излъжем и да откраднем повече точки", коментира треньорът Веселин Великов. 

#Дунав #Стара Загора #Верея