Обратно към пълната версия на статията »

Наша миска представя страната ни на световен конкурс в Индия

Наша миска представя страната ни на световен конкурс в Индия
Източник: iNews.bg
A A+ A++ A

Елизабет Методиева е млада, но вече е вряла и кипяла в работата си. Добре позната е в светските среди, а сред приятелите ѝ са някои от най-популярните имена у нас.

Тя е колега журналист, който съвсем успешно се вписа в редиците на българските миски и доказа, че безупречният външен вид не изключва интелектуалния капацитет, а напротив. Носителка е на титлата Lady Bulgaria 2016 и така разби мита, че всички конкурси за красота в страната ни са нагласени. Именно това била една от мотивациите ѝ да се пробва в надпреварата – за да провери дали подозренията на повечето хора са верни. За нейна изненада обаче журито ѝ отреди първото място, с което напълно преобърна живота ѝ.

Сега Бети, както ѝ казват приятелите, се подготвя за голям международен конкурс – Miss Top of The World, който ще се проведе от 13 до 17 ноември в Индия. Само дни преди да отлети за тази интересна дестинация тя разказа пред iNews как ще представи родината си и как можем да я подкрепим. Също така разкри за какво мечтае в личен и професионален план и колко взискателна е към мъжете.

Бети, разкажи ни за конкурса, на който ще участваш в Индия?

Конкурсът е Miss Top of The World, който всяка година се провежда на различно място...