Обратно към пълната версия на статията »

Международно училище за комуникации отваря врати в София

Международно училище за комуникации отваря врати в София
A A+ A++ A

Вече не е нужно да летите до Лондон, за да получите международна диплома в сферата на комуникациите, защото Международното училище за комуникации – ISOC (International School of Communication), отваря врати в София.

От тази есен ще бъдат организирани курсове по Публична реч, Кризисни комуникации, Комуникационни умения за бизнес лидери. Ще бъдат предлагани и курсове, които са специално програмирани така, че да отговарят на всички индивидуални нужди и изисквания. Курсовете са предназначени за хора на висши управленски позиции, чието време е ценно, затова материалът е силно профилиран и структуриран в обучителни модули от един или два дни. На завършилите се издават международно признати сертификати.

Освен специализирани курсове, ISOC заедно със своя български партньор Power Lab Pro ще предлага и консултации в сферата на комуникациите.

Преподавателите на ISOC са сред водещите международни експерти в съответната област. „Нашите експерти имат дългогодишен опит в различни сфери на комуникациите, консултантската дейност и журналистиката. Всеки от тях е специализиран и в поне още една област – медии, институции или компании от различни сектори на икономиката. Международните ни консултанти и лектори са доказани професионалисти в Европа и в света. Те работят за компании, правителства и личности, които знаят стойността на професионалната комуникация и я ценят като средство за постигане на високи резултати”, споделя Жени Павлова, медиен експерт, съосновател на Power Lab Pro. Power Lab Pro (PLP) е консултантска компания, представител на ISOC за България и региона на Балканите. Повече информация може да намерите на интернет страницата www.plp.bg, а интереса си към определени курсове може да заявите още сега на office@plp.bg.

Международното училище за комуникации – ISOC, притежава повече от 10 години опит в организирането на високо специализирани кратки курсове в сферата на комуникациите за частни и публични организации, включително най-влиятелните световни компании и правителствата на редица държави. ISOC е акредитирана от две британски държавни образователни институции - Edexcel и The British Accreditation Council (BAC). ISOC оперира на световния пазар през централния си офис в Лондон, центъра за обучения в Дубай, както и посредством партньорски компании. Клиенти на компанията са 2 премиери, 12 кралски особи, 50 изпълнителни директори, 75 министри, 120 депутати, 250 председатели на бордове и над 10 000 професионалисти по ПР и комуникации. /БГНЕС

#София