Обратно към пълната версия на статията »

Заловиха с кокаин спортист от Сандански, участвал в кампания срещу дрогата

Заловиха с кокаин спортист от Сандански, участвал в кампания срещу дрогата
Фейсбук
A A+ A++ A

Млад волейболист от Сандански е арестуван за притежание на кокаин, амфетамини и канабис.

Служителите на реда в събота срещу неделя правили рутинен оглед най-вече на известните с наркосделки места. В района около дискотека край с. Поленица полицаите забелязали групичка от младежи.

Сред тях били задържаният впоследствие спортист Александър Ризов и неговият приятел Симеон Бакалов, на 24 г., които били придружени от две непълнолетни момичета.

За Александър Ризов вече имало постъпил сигнал в полицейското управление, че се занимава с разпространение на дрога, но това е първият път, в който го хващат, пишат от местния сайт struma.bg.

Когато 22-годишният младеж видял полицаите, веднага се опитал да изхвърли от джоба си наркотиците, но те паднали в тревата точно пред антимафиотите. Те арестували двамата младежи и повикали втори патрул за полеви тест на наркотичните вещества. Оказали се 4 топчета - едно кокаин, едно с амфетамини, а останалите две с марихуана. Общото им тегло е около 4 грама.

Двете непълнолетни девойки и момчетата са закарани на разпит в РУП - Сандански. Момичетата са били освободени, а Ризов и Бакалов са задържани за 24 часа.

 

 

 

#волейболисти #Сандански #арест #притежание на наркотици #кокаин #канабис #амфетамини #полицаи #младежи