Обратно към пълната версия на статията »

Първата международна конференция за инвестиции Bulgaria: Business Up отваря врати

Първата международна конференция за инвестиции Bulgaria: Business Up отваря врати
A A+ A++ A

Първата международна конференция за инвестиции Bulgaria: Business Up ще се проведе в петък, 11 май, в София.

Bulgaria: Business Up e нова инициатива, която ще анализира и популяризира предимствата на България като инвестиционна дестинация.

Форумът ще бъде открит от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, заместник-финансовия министър Боряна Пенчева и директора на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов.

Инвестиционната конференция ще се проведе в Шератон София Хотел Балкан, събирайки на едно място ключови представители на държавата, изпълнителни директори на най-големите чужди инвеститори в страната и водещи икономисти от България и чужбина.

Целта на Bulgaria: Business Up е да представи на международната бизнес общност благоприятния инвестиционен климат в България, както и разнообразието от възможности за успешен и устойчив бизнес, и да предложи най-добрите практики на водещите чуждестранни инвеститори в страната.

Организатори на конференцията са най-голямата българска англоезична медия – Novinite.com (Sofia News Agency) и новинарският сайт на български език – Novinite.bg, с подкрепата на българската държава в лицето на Българската агенция за инвестиции, официален партньор на Bulgaria: Business UP.

Bulgaria: Business UP вече се радва на засилен медиен интерес и ще даде възможност на участниците в нея да достигнат до влиятелна аудитория от международни експерти, дипломати и хора от бизнеса от България и света.

#Bulgaria: Business Up #София #България #Делян Добрев #министър на икономиката #енергетиката и туризма #заместник-министър на финансите #Боряна Пенчева #Българската агенция за инвестиции #Борислав Стефанов #Шератон София Хотел Балкан #Novinite