Обратно към пълната версия на статията »

Никол Шерцингер каза "Сбогом" на Гришо, въпреки че още го обичала

Никол Шерцингер каза "Сбогом" на Гришо, въпреки че още го обичала
A A+ A++ A

Никол Шерцингер и Григор Димитров вече не са двойка. Певицата е решила да скъса с българската тенис звезда заради нежеланието му да създадат семейство и деца.

Шерцингер е на 37 години, а Гришо на 24. Източник на "Sun" обясни, че Никол наистина обича Димитров, но категоричното й желание е връзката им да стане сериозна, а тенисистът не е готов за това.

Сексапилната британка и Григор станаха гаджета през есента, но известно време отричаха това. Именно "Sun" първи разкри, че "двамата са сляпо влюбени един в друг". За първи път те се появиха заедно на тенис турнира в Бризбейн по Нова година. Тогава те не криеха чувстваха си, държаха се за ръце и се целуваха.

Бившата изпълнителка от групата "Pussycat Dolls" сега таи някакви надежди, че Гришо, след като поживее малко сам, може да преосмисли решението си и да поиска ръката й. "Тя се надява, че тенисистът все пак може да се върне с предложение за брак", допълни източникът на "Sun".

Преди да се влюби в снажния хасковлия, Никол Шерцингер имаше продължителна седемгодишна връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.

#Никол Шерцингер #Гришо #Григор Димитров #двойка #певица #тенесист #семейство #деца