Банкоматите на ДСК зациклиха

Банкоматите на ДСК зациклиха
A A+ A++ A

Нов срив в електронна система изнервя от сутринта хиляди хора - този път проблемът е свързан с пари. Банкоматите, собственост на "Банка ДСК", отказват да изпълняват заявки за теглене.

За това алармираха граждани. В същото време в клоновете на финансовата институция са се оформили дълги опашки, видя репортер на Novinite.bg. Вероятно струпването е и заради това, че именно днес са преведени и пенсиите.

"Касиерките работят бавно", оплакват се клиенти, които чакат по 40 минути и все не им идва редът. От гишетата служителките възразяват: "Не ние, системата е бавна".

Потърсени за информация, от банката потвърдиха пред Novinite.bg, че имат технически проблем.  Но обяснението им - че имат "претоварване след празниците", прозвуча странно. Предполага се, че и другите банки са навъртели голям оборот по празниците, банкоматите им обаче работят.
 
Сривът в "Банка ДСК" идва ден след няколкочасовото прекъсване в системата на „Виваком“, като потребителите останаха без телефони, телевизия, интернет и стационарни телефони. На страницата си във Фейсбук от компанията  поне съобщиха, че техни екипи работят за отстраняването на проблема.

#Novinite.bg #банка #система #ДСК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"