Марешки: Искаме разпускане на парламента и президентството

Марешки: Искаме разпускане на парламента и президентството
A A+ A++ A

„Няма шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция. Това е поредното цинично предложение, което идва от тяхна страна”, заяви в „Събуди се” лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки.

„Моето лично мнение е, че няма как да не подкрепя текстове, които се отнасят до защита правата на жените и децата и правото им на достоен живот”, допълни той.

„Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма реални хора, а високоплатени артисти, на които някой им пише речите. Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим отчет на една година на президентската институция. Аз харесвам човекът Румен Радев, а не президентът Румен Радев, която само хули депутатите”, каза още Веселин Марешки. 

По отношение на вота на недоверие той заяви, че няма как ВОЛЯ да участва в "един такъв безсмислен цирк", когато липсва алтернатива.

„В залата се видя един беззъб вот, който накрая се превърна и в циничен, защото един от депутатите на БСП каза, че разчитат на Патриотите да ги подкрепят”, поясни още лидерът на ВОЛЯ.

#БСП #Истанбулската конвенция #Веселин Марешки #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »