Спират водата на осем места в столицата

Спират водата на осем места в столицата
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч на клиентите на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Горов“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:30 ч. на ул. „Димитър Горов“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Ангиста“, ул. „Св .Св. Кирил и Методий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Чумерна“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Белчев“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. по ул. „Христо Белчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Уилям Гладстон“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. 504 в жк „Дружба-1“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. 5039, ул. 5041, бул. „Христофор Колумб“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Парцалев“ във вилна зона „Киноцентър“ налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 ч. на ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Лешникова гора“ до ул. „Свети Кирил“.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушовски връх“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Крушовски връх“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Буземска“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ в кв. „Сеславци“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Гео Милев“ във вилна зона „Банкя“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. по ул. „Тинтява“ от ул. „Търнов рид“ до ул. „Свобода“, ул. „Ерма“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

#София #вода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"