Никол: Обичам Григор!

Никол: Обичам Григор!
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Гаджето на Григор Димитров – американската певица Никол Шерцингер, коментира пред в. „Сън“ слуховете, че двамата са били разделени. Тя намекна и за причината за прекратяването на връзката й със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.

„Все още сме заедно. Тези слухове не отговарят на истината“, е краткият коментар на 39-годишната Шерцингер. „Аз съм момиче, което обича да обича. В края на деня аз съм едно голямо и сладко сърце. Когато се отдавам на една връзка, го правя изцяло“, призна американската певица.

Тя не отклони и въпросите относно предишната си любовна афера – с Люис Хамилтън, която приключи през 2015 година. „Това беше връзка, която продължи близо седем години. Не обичам да се провалям в нещата, с които се заемам. Затова направих всичко възможно, за да запазим връзката, но понякога разбираш, че нещата просто не е трябвало да се случат.“

„Като жени ние се обричаме на любов към другия човек и даваме всичко за него. Но понякога другата страна – мъжът, действа прекалено егоистично. Повече мислят за себе си. Правят само това, което е добре за тях, а в същото време ние се отдаваме изцяло. Когато започнем да правим компромиси с чувствата си, тогава е по-добре да направим оценка на нещата и да теглим чертата“, допълни Никол Шерцингер.

#Гришо #Никол Шерцингер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"