Политици се препитават с лъжи, установил Симеонов

Политици се препитават с лъжи, установил Симеонов
A A+ A++ A

"Оградата по границата е супер. Просто има такива политици, които се препитават с лъжи." Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов по повод показаните от депутата от БСП Елена Йончева снимки, на които се вижда, че оградата по границата е паднала.

Валери Симеонов отрече категорично да има някакъв пропаднал участък, както показва госпожа Йончева.

Той поясни, че участъкът е в резерват "Узунбуджак", а вчера е публикувал снимка два часа след нейните изявления - "след нейните лъжи по една телевизия."

Симеонов беше категоричен, че оградата е в перфектно състояние.

"Оправена е още в началото на октомври веднага след дъждовете, а снимката, която показва Йончев е отпреди това", обясни той.

Вицепремиерът по демографската политика попита защо Йончева показва черно-бяла снимка, след като винаги досега е показвала цветни снимки?

"Отговорът е следният: снимката е черно-бяла, защото ако беше цветна щяха да се видят листата. Огромната зелена маса по дърветата. С други думи снимката е отдавна", заяви вицепремиерът.

Той уточни, че е публикувал във Фейсбук снимка, на която оградата си стои както трябва, защото е възстановена октомври.

"Както винаги казвам истината. Както и по отношение на лъжите, казани във филма. Ето сега ви казвам, в случая тя пак тя лъже", допълни Симеонов и уточни, че снимки на оградата са публикувани на неговата страница във Фейсбук.

#лъжи #Валери Симеонов #БСП #Елена Йончева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"