WizzAir пуска 4 нови дестинации от София през 2018

WizzAir пуска 4 нови дестинации от София през 2018
A A+ A++ A

От март следващата година нискотарифната авиокомпания Wizz Air пуска 4 нови линии от България.

Новите маршрути ще бъдат от София до Ница, Лисабон, Малага и Атина. Полетите до най-скоро обявената дестинация – гръцката столица, ще се изпълняват ежедневно, а тези до останалите три града – два пъти в седмицата. Билетите за новите четири маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на www.wizzair.com или чрез мобилното приложение на Wizz Air.

От март 2018 нискотарифният авиопревозвач ще увеличи броя на полетите по 8 от най-популярните си маршрути, съобщават още от компанията. Така полетите до Лондон Лутън ще се изпълняват 19 пъти в седмицата; до Барселона, Айндховен, Рим Фиумичино и Тел Авив – 7 пъти седмично, а до Копенхаген, Брюксел Шарлероа и Ларнака – 5 пъти на седмица.

Wizz Air обяви, че през първите 10 месеца на 2017 г. повече от 2 милиона пътници са избрали да летят с техните самолети за пътуванията си от и до България. Това е с 43% повече в сравнение със същия период на миналата година. Компанията е водещият авиопревозвач у нас с пазарен дял над 30%. В България Wizz Air предлага 32 маршрута от и до 17 държави.

#авиокомпания #Wizz Air #Ница #Лисабон #Малага #Атина #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »