Радев за измамника във Фейсбук: Калпазанин, трябва да бъде хванат

Радев за измамника във Фейсбук: Калпазанин, трябва да бъде хванат
A A+ A++ A

Измамникът с фалшивия профил във Фейсбук под името Александър Николов със сигурност ще бъде обявен за общодържавно издирване. Той е калпазанин, трябва да бъде хванат, каза в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Той потвърди, че ГДБОП работи по случая, нашумял през последните дни, но повече не иска да добави нищо, предава ДАРИК. 


Радев призова хората да внимават какво правят, защото легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата е на друго място.


"Ако някой иска да мине метър и да си купи билети по-евтини - ами да страдат, това е моят отговор на министър. Не мога да хвърлям сили и средства допълнително, за да предпазвам и тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата", добави Валентин Радев.


55 млн. лева ще бъдат отделени за увеличението на заплатите на полицаите и пожарникарите в бюджета за 2018 г., съобщи вътрешният министър.

„Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия. Естествено, че там ще насочим и най-голямо увеличение на заплатите“, каза още вътрешният министър.

#Фейсбук #Александър Николов #общодържавно издирване #Валентин Радев #ГДБОП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »