Кметът на Хасково отказа да подаде оставка

Кметът на Хасково отказа да подаде оставка
A A+ A++ A

Въпреки че тази сутрин премиерът Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Хасково Добри Беливанов, той заяви, че няма да я подаде. Като добави също, че е член на ГЕРБ и не смята да се дистанцира от партията. Във връзка с обвиненията от БСП за роднинските назначения без конкурси в общинската администрация, пред БНТ Беливанов подчерта, че сега за всички длъжности ще бъдат проведени честни и прозрачни конкурси.

„Аз съм избран от Хасково, имам ангажимент към моите съграждани и имам намерение да си ги изпълня. Не бягам от отговорност“, категоричен бе кметът. Който изрично потвърди, че остава на поста още 2 години до следващите местни избори.

По повод поисканото от Борисов негово доброволно оттегляне от кметския престол Беливанов каза: „Аз съм от партия ГЕРБ, не съм изключен, член на ГЕРБ съм. Аз съм в тази партия, заради г-н Борисов, но Хасково ме избра“.

Добри Беливанов добави, че до края на седмицата ще излязат конкурсите в общината. „Да, ще бъдат обявени, в момента работят върху тях, до края на седмицата ще излязат. Искам да бъдат прозрачни, тука да работят хора, които да милеят за Хасково, каза още кметът.

 

#Хасково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"