Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде оставка

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде оставка
A A+ A++ A

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви пред bTV, че подава оставка от всички постове, които заема. Той вече няма да е шеф на парламентарната комисия по енергетика, депутат и лидер на партията в Хасково.

Добрев обясни, че" на практика напуска политиката". Той посочи, че подава оставка след разговор тази сутрин с премиера Бойко Борисов. 

"Винаги сме се разбирали прекрасно. Той също вижда, че някак си, с тази атака, която се проведе, аз съм толкова ранен, че единствената достойна постъпка е да направя това, което направих в това студиото. Не ми противоречеше на това, което казах”, сподели депутатът.

"Вече съм окепазен. От една седмица обикалям студията да обяснявам, че нямам сестра. БСП постигнаха целта си, очерниха името ми", обясни мотивите си шефът на енергийната комисия.

Оставката на Добрев идва след като преди няколко дни той бе обвинен за шуробаджанашки назначения в община Хасково. Депутатът от БСП Елена Йончева представи широка схема на приятелско-роднински кръг от лица около Добрев, назначени от него на ключови постове. Сред тях има роднини, съдружници и съученици.

Кметът на града Добри Беливанов пък заяви днес, че Добрев се опитвал да управлява Хасково вместо него. Вчера той се дистанцира от Добрев, който преди две години лично го издигна за кмет. Преди дни пък ГЕРБ оттегли подкрепата си от Беливанов, обвинявайки го , че не върши нищо за града./ inews.bg

#Делян Добрев #оставка #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"