Мъж твърди, че е пребит от полицаи в Пазарджик

Мъж твърди, че е пребит от полицаи в Пазарджик
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Мъж твърди, че е пребит от полицаи в Пазарджик.Светослав Петров разказа, че заради силна музика в дома му дошли полицаи, които искали да му съставят акт, информира НОВА.

Той оспорил това и насила бил вкаран с белезници в полицейската кола и отведен в районното управление. Там бил ритан от униформените, които го задържали. Светослав дори загубил съзнание. След това бил заставен да подпише документи. Мъжът е подал жалба в районната прокуратура.

В „Здравей, България” говорителят на полицейското управление в Пазарджик Мирослав Стоянов заяви, че в момента тече проверка по случая, която все още не е приключила.

„Факт е, че върху тялото на момчето се виждат следи от наранявания. Аз не мога да твърдя дали става въпрос за полицейско насилие, или не, докато не приключи въпросната проверка. Във въпросната нощ е имало няколко сигнала на телефон 112 за висока музика, идваща от жилището му”, обясни Стоянов.

Той допълни, че мъжът е задържан в 3.30 ч. и е освободен в 4.30 ч., а служителите са направили всичко възможно да го освободят бързо, тъй като в апартамента е имало дете, оставено само.

 

#Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"