„МУЛТИАРТ“- новия спонсор на ЦСКА 1948

„МУЛТИАРТ“- новия спонсор на ЦСКА 1948
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов представи фирмата „МУЛТИАРТ“ като нов спонсор на клуба. На пресконференцията, която се проведе в Пресклуб „България“, присъстваше управителят на фирмата Ангел Сотиров./sporta.bg/

„За нас е огромна чест, че вече сме предпочитан партньор. Това, което се случва при нас в момента, е плод на правилната работа, на високия професионализъм, на истинския футбол, който правим.

Ние сме клуб на феновете. Няма един човек, който да дава. Някои от феновете са по-заможни и те дават повече. Успяхме да подпишем с трети спонсор за по-малко от седмица. Имаме генерален спонсор. Договорът е за една година. Целта ни е влизане във Втора лига. Ако я постигнем и нашите партньори са доволни от сътрудничеството, можем да предоговорим“, сподели Добрин Гьонов.

"Много се радвам, че сключихме партньорство с ЦСКА 1948. Виждаме, че клубът работи в правилна посока, развива се правилно. Искаме да популяризираме нашия бранд и сме сигурни, че това сътрудничество ще е от огромна полза. Обсъждаме много идеи за различни инициативи. Искаме да върнем усмивките на хората по трибуните”, коментира Ангел Сотиров.

Повече за „МУЛТИАРТ“

Фирма „МУЛТИАРТ” ЕООД е на българския пазар от 22 години. Основната ѝ дейност е внос и дистрибуция на алкохолни напитки. Фирмата е водеща в своя бранш и е създала широка дистрибуторска мрежа, която покрива големите градове в страната: Плевен, Велико Търново, Габрово, Видин, Русе, Добрич, Варна, София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Сандански, Благоевград.

Фирмата има отлични отношения с различни партньори: дистрибутори на едро, барове, ресторанти, магазини за алкохол, хотели, вериги бензиностанции и др. и е предпочитан партньор за дистрибуцията на алкохолни напитки.

#ЦСКА #феновете #футбол #спонсор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »