Сътрудничеството между БСП и СДСМ обсъдиха лидерите на двете партии

Сътрудничеството между БСП и СДСМ обсъдиха лидерите на двете партии
Източник: Youtube
A A+ A++ A

Сътрудничеството между БСП и СДСМ обсъдиха лидерите на двете партии Корнелия Нинова и Зоран Заев по време на посещението на македонския премиер в София, пише bTV.

Нинова обясни пред журналисти, че всяка година ще се правят срещи между двете политически сили, в които ще участват и кметове и депутати. Ще се обсъждат както европейски теми, така и такива от интереса на България и Македония.

„Ние имаме трансгранично сътрудничество между общини, в които имаме кметове на БСП и техни кметове – и да задълбочим това сътрудничество, и да си разменяме домакинството- един път да е в София, един път при тях”, обясни лидерът на БСП. Двамата със Зоран Заев са обсъждали и балканска конференция през септември, на която да се съберат лидерите на всички леви партии от региона: „На нея да обсъдим Западните Балкани като приоритет на председателството на България на Съвета на ЕС”.

Нинова посочи, че резултатът ще бъдат конкретни предложения и решения, които ще бъдат предоставени на българското правителство в навечерието на европредседателството.

#Корнелия Нинова #БСП #СДСМ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"